Vezi aici cum promovează Anne Hathaway şi James Franco gala premiilor Oscar - VIDEO

Actorii Anne Hathaway şi James Franco, care vor prezenta împreună cea de-a 83-a gală a premiilor Oscar, ce va avea loc pe 27 februarie 2011 la Los Angeles, promovează gala printr-un filmuleţ amuzant postat pe internet, informează celebrity-gossip.net.

30 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum promovează Anne Hathaway şi James Franco gala premiilor Oscar - VIDEO

Vezi aici cum promovează Anne Hathaway şi James Franco gala premiilor Oscar

În film, starurile din "127 de ore" şi "Dragoste şi alte dependenţe" se antrenează ridicând statuete Oscar şi repetă un dans, însă pe parcursul acestor repetiţii James o scapă pe Anne Hathaway pe jos.

Într-o altă secvenţă, în care Anne Hathaway îşi repetă discursul, o bretea de la rochia actriţei alunecă de pe umăr, iar James Franco se aruncă asupra acesteia, acoperind-o cu o pătură şi strigând: "defect de garderobă".

Gala premiilor Oscar, care va avea loc pe 27 februarie, va fi prezentată de Anne Hathaway şi James Franco.

Aceasta va fi pentru a doua oară când James Franco va apărea pe scenă în cadrul galei premiilor Oscar, după ce organizatorii au apelat la el pentru a înmâna un trofeu la una dintre ceremoniile anterioare. Actorul american deţine rolul principal în cel mai recent film regizat de Danny Boyle, intitulat "127 Hours". James Franco a putut fi văzut recent în "Eat Pray Love", "Crazy Night", dar şi în rolul Harry Osbourne din trilogia "Spiderman".

Anne Hathaway, care îşi va face cea de-a cincea apariţie la o gală de decernare a premiilor Oscar, poate fi văzută în această perioadă pe marile ecrane în filmul "Love and Other Drugs". Anne Hathaway a fost nominalizată la premiile Oscar în 2008, pentru prestaţia ei din filmul "Rachel Getting Married".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici