Viaţa lui Michael Jackson, pusă în scenă de Cirque du Soleil

Cirque du Soleil va pune în scenă un spectacol inspirat din viaţa lui Michael Jackson, a cărui coloană sonoră va conţine piesele "regelui muzicii pop", decedat în iunie 2009, au anunţat, marţi, reprezentanţii acestei companii canadiene.

34 afișări
Imaginea articolului Viaţa lui Michael Jackson, pusă în scenă de Cirque du Soleil

Viaţa lui Michael Jackson, pusă în scenă de Cirque du Soleil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Executorii testamentului lui Michael Jackson, John Branca şi John McLain, au semnat un acord care va permite companiei Cirque du Soleil, cu sediul general în Montréal, să pună în scenă un spectacol care va fi prezentat în cadrul unui turneu în Statele Unite ale Americii în anul 2011.

Potrivit comunicatului emis de Cirque du Soleil, spectacolul se va "stabili" apoi în deşertul Nevada, în Las Vegas, capitala americană a jocurilor de noroc şi a spectacolelor de divertisment, la sfârşitul anului 2012.

"Michael Jackson era regele muzicii pop, un artist excepţional, atât atemporal, cât şi contemporan. În materie de creativitate, acest proiect reprezintă un adevărat summum", a declarat Guy Laliberté, fondatorul companiei Cirque du Soleil.

"Folosind tehnologii de vârf, le vom propune spectatorilor o nouă experienţă Cirque du Soleil, care va fi nu doar demnă de Michael, ci va fi şi complet diferită de tot ceea ce am realizat până acum", a adăugat Guy Laliberté.

Katherine Jackson, mama cântăreţului, a declarat că "familia Jackson este încântată de faptul că Cirque du Soleil doreşte să îi aducă un omagiu lui Michael Jackson într-o manieră atât de semnificativă".

Compania Cirque du Soleil a fost înfiinţată în 1984. În prezent, această companie numără peste 4.000 de angajaţi, dintre care peste 1.000 sunt artişti profesionişti de circ, care provin din peste 40 de ţări, inclusiv România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici