Blaga: Cristian Preda şi-a prezentat propunerea privind o conducere tricefală. Colegii din Colegiu nu au împărtăşit opinia sa

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că membrii Colegiului Director nu au împărtăşit propunerea europarlamentarului Cristian Preda privind o conducere tricefală şi a arătat că acesta poate să-şi susţină propunerea în şedinţa CNC de sâmbătă.

273 afișări
Imaginea articolului Blaga: Cristian Preda şi-a prezentat propunerea privind o conducere tricefală. Colegii din Colegiu nu au împărtăşit opinia sa

Vasile Blaga (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Domnul Cristian Preda ne-a prezentat punctul său de vedere, de aceea l-am şi invitat să participe, ne-a explicat cum vede domnia sa această propunere pentru o conducere interimară până în 2014. Nu au împărtăşit colegii din Colegiul Director acest punct de vedere, dar dânsul poate să-l susţină în CNC", a precizat Vasile Blaga.

Întrebat în legătură cu propunerea lui Cristian Preda privind noua conducere interimară, Blaga a spus că nu au fost alte propuneri de modificare a structurii de conducere a partidului, dar că este neplăcut şi discutabil să fie schimbate regulile jocului în timpul jocului.

"Până la urmă există o astfel de structură de conducere acum şi, din moment ce avem Convenţia într-o lună, de ce să schimbăm această structură? Este bine ca această structură să nu fie schimbată până atunci", a apreciat Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici