Boagiu şi Pereş, nominalizaţi de PDL pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Senatului

Senatorii PDL l-au desemnat, vineri, pe Constantin Traian Igaş, în funcţia de lider al grupului democrat-liberal, Anca Boagiu şi Alexandru Pereş vor fi vicepreşedinţi ai Senatului, Gheorghe David şi Orest Onofrei sunt nominalizaţi ca secretari, iar Dumitru Constantin, pentru funcţia de chestor.

22 afișări
Imaginea articolului Boagiu şi Pereş, nominalizaţi de PDL pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Senatului

Boagiu şi Pereş, nominalizaţi de PDL pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Senatului

Liderul grupului PDL din Senat este Constantin Traian Igaş, vicelideri -Toader Mocanu şi Gheorghe Bîrlea, iar secretar - Marian Ruasliu.

Senatorii PDL au desemnat, prin vot, şi reprezentanţii partidului în Biroul Permanent al Senatului.

Astfel, Anca Boagiu şi Alexandru Pereş au fost nominalizaţi pentru funcţiile de vicepreşedinte, Gheorghe David şi Orest Onofrei pentru cele două posturi de secretar, iar Constantin Dumitru pentru funcţia de chestor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici