Deputatul Dan Ilie Morega a fost numit şef la UNPR Gorj

Deputatul Dan Ilie Morega a fost numit luni, de Biroul Politic al UNPR, şef al organizaţiei din Gorj, acesta înlocuindu-l pe Marius Vlaicu, unul dintre directorii Complexului Energetic Rovinari, care a devenit vicepreşedinte.

314 afișări
Imaginea articolului Deputatul Dan Ilie Morega a fost numit şef la UNPR Gorj

Dan Ilie Morega (Imagine: Puiu Florinel Gureanu/Mediafax Foto)

Reprezentantul Gorjului în Parlament, Dan Ilie Morega, a fost numit de conducerea UNPR ca preşedinte al organiziaţiei judeţene Gorj.

Morega a delcarat că nu face politică pentru funcţii, motivaţia lui fiind legată de oameni.

"Nu mă încălzeşte cu nimic o funcţie politică, am mai fost şef de partid. Am acceptat funcţia pentru domnul Oprea (ministrul Apărării - n.r.), pentru domnul Diaconescu (preşedintele UNPR - n.r.), pentru că trebuie întărită echipa din Gorj", a declarat Dan Ilie Morega.

Morega susţine că trebuie să existe o linie politică prin care să nu se mai încurajeze crearea unor structuri pentru oamenii politici.

Până în vara anului trecut, Morega a fost preşedintele PNL Gorj şi înlocuit ca urmare a unui scandal legat de banii pentru partid.

Dan Ilie Morega a mai fost membru al ApR, PDSR, PNL Câmpean şi PRM.

Morega i-a luat locul în fruntea UNPR unuia dintre directorii de la Complexul Energetic Rovinari, Marius Vlaicu. Acesta a devenit vicepreşedinte al UNPR Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici