Drulă, lui Bode: Sunteţi o vulnerabilitate de securitate pentru România

Sunteţi o vulnerabilitate de securitate pentru România, i-a spus liderul USR, Cătălin Drulă, lui Lucian Bode, în timpul dezbaterii moţiunii simple depusă în Parlament împotriva ministrului de Interne.

284 afișări
Imaginea articolului Drulă, lui Bode: Sunteţi o vulnerabilitate de securitate pentru România

Sursa foto: Facebook/Iulian Bulai

„Greu de imaginat atâta sfidare şi tupeu cât am auzit de la acest microfon. PNRR-ul este semnat de Florin Cîţu, cel pe care îl numeaţi viitorul PNL pentru 2024, domnule Bode. PNRR este acel program de reforme pe care voi nu sunteţi în stare să îl faceţi, această coaliţie”, spune preşedintele USR.

El i-a spus lui Lucian Bode că este „o vulnerabilitate de securitate pentru România”.

„Important este răul pe care îl faceţi României şi pe care îl face României menţinerea dvs în funcţia de ministru al Internelor. În limbajul care vă este atât de drag, domnule Bode, sunteţi o vulnerabilitate de securitate pentru România. Aţi pus mai devreme întrebarea. De ce? De ce nu plecaţi, asta este întrebarea. Pentru că menţinerea dvs în funcţie pune în pericol aderarea la Schengen. România merită să fie în Schengen, a luptat cu toţii, aşteptăm de 15 ani şi nu putem să ratăm acest obiectiv din cauza unui ministru aranjor, patron de licitaţii cu dedicaţie. A vota demiterea lui Lucian Bode este un act sde patriotism pe care noi, USR-ul, îl vom face. Vom vedea cine din Parlamewntul ăsta mai este patriot şi ţine la ţara asta şi la Schengen”, adaugă Drulă.

Deputaţii dezbat luni moţiunea simplă „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat”, iniţiată de 55 de deputaţi împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici