Dumitru Coarnă, tot mai aproape de excluderea din PSD. Organizaţia Călăraşi a înaintat documentele

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că organizaţia Călăraşi a partidului a înaintat documentele de excludere a lui Dumitru Coarnă, parlamentar PSD care s-ar fi întâlnit cu ambasadorul Rusiei la Bucureşti.

657 afișări
Imaginea articolului Dumitru Coarnă, tot mai aproape de excluderea din PSD. Organizaţia Călăraşi a înaintat documentele

Dumitru Coarnă

„Îmi menţin poziţia, deja organizaţia Călăraşi, din care face parte domnul Coarnă, a înaintat documentele de excludere către Biroul Permanent Naţional. O să luăm act de aceste documente şi cred că domnul Coarnă a depăşit o linie roşie având un dialog cu un stat agressor. Este exclus ca eu să îmi schimb poziţia în ceea ce-l priveşte”, a declarat luni Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă pot fi adoptate în Parlament sancţiuni faţă de ceilalţi trei parlamentari care ar fi participat la întâlnirea cu ambasadorul, Ciolacu a răspuns: „Nu cred că avem aşa ceva în regulament. Eu stau de vorbă exclusiv de un membru al PSD. Un membru al PSD nu avea ce căuta la Ambasada Rusiei”.

Liderul PSD spune că nu a stat de vorbă cu Dumitru Coarnă şi că acesta nu poate să aibă un argument pentru care să fi mers la Ambasada Rusiei.

Patru parlamentari români, printre care Dumitru Coarnă şi Diana Şoşoacă, s-au întâlnit cu ambasadorul rus la Bucureşti, Valeri Kuzmin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici