Europarlamentar român: Cred că populaţia Bruxelles-ului era pregătită cumva pentru ce s-a întâmplat - VIDEO

Europarlamentarul român Cătălin Ivan a declarat că situaţia de la Bruxelles este tensionată, dar a apreciat că autorităţile belgiene se aşteptau la aceste evenimente, iar populaţia Bruxelles-ului era pregătită.

1982 afișări
Imaginea articolului Europarlamentar român: Cred că populaţia Bruxelles-ului era pregătită cumva pentru ce s-a întâmplat - VIDEO

Europarlamentar român: Cred că populaţia Bruxelles-ului era pregătită cumva pentru ce s-a întâmplat

"Aseară am ajuns, din fericire. (Aici – nr) este o situaţie tensionată, dar aşa a fost încă de la atentatele din Paris. Alerta a fost ridicată tot timpul. Permanent erau soldaţi pe stradă. Se aşteptau la astfel de evenimente, numai că nu vorbea nimeni. Eu cred că populaţia Bruxelles-ului era pregătită cumva pentru ce s-a întâmplat astăzi", a declarat pentru MEDIAFAX europarlamentarul Cătălin Ivan.

El a apreciat că exploziile de marţi sunt reacţii la arestările care s-au făcut în ultimele zile.

"Este o situaţie tensionată cu tipul ăsta de război... Probabil că trebuie să ne obişnuim şi cu el. Până se va găsi antidotul împotriva terorismului cred că va mai trece un timp", a adăugat Ivan.

La rândul său, europarlamentarul Victor Negrescu a scris pe Facebook că evenimentele din Belgia demonstrează din nou că lupta împotriva terorismului trebuie să continue.

"Am trăit mulţi ani în această ţară şi pot spune că atacând Belgia, atacatorii au vrut să atace esenţa identităţii noastre europene dar noi nu trebuie să le permitem acest lucru. Condoleanţe tuturor familiilor şi multă sănătate celor care acum se luptă pentru supravieţuire!", a afirmat Negrescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici