Fostul ministru al Comunicaţiilor Marius Bostan: Respect decizia premierului, el este şeful

Fostul ministru al Comunicaţiilor Marius Bostan a declarat marţi că respectă decizia premierului Dacian Cioloş privind revocarea sa şi că va susţine în continuarea lucrurile bune pe care Executivul le va face.

1922 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru al Comunicaţiilor Marius Bostan: Respect decizia premierului, el este şeful

Fostul ministru al Comunicaţiilor Marius Bostan: Respect decizia premierului, el este şeful

''Este decizia premierului. Premierul este şeful Guvernului. Nu este o înlocuire, este o dorinţă a premierului. Eu am venit chemat. Este decizia premierului şi o respect şi susţin în continuare lucrurile bune pe care sunt sigur că acest Guvern le va face în continuare'', a afirmat Marius Bostan, solicitat să comenteze revocarea sa de la conducerea Ministerului Comunicaţiilor.

Marius Borc a afirmat că va urmări fără să deţină vreo funcţie proiectele importante pentru România şi va interveni ori de câte ori va considera necesar.

Ministrul Comunicaţiilor-Marius Bostan, Educaţiei-Adrian Curaj şi ministrul delegat al Departamentului Românilor de Pretutindeni-Dan Stoenescu au fost demişi, a anunţat premierul Dacian Cioloş, iar ministrul Transporturilor, Dan Costescu, aflat pe lista neagră, a demisionat. Rectorul Universităţii din Bucureşti, Mircea Dumitru, este noua propunere pentru Ministerul Educaţiei, managerul Sorin Buşe pentru ministerul Transporturilor, iar Maria Ligor pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni. Portofoliul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională va fi preluat interimar de şeful Cancelariei Primului-Ministrului, Dragoş Tudorache.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici