Liderul PSD Maramureş propune UNPR candidaturi comune pentru alegerile locale din 2016

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a propus UNPR Maramureş candidaturi comune pentru alegerile locale din 2016, pentru a demonstra că relaţia dintre cele două partide este una bazată pe încredere şi că împreună pot să fie mult mai puternice.

257 afișări
Imaginea articolului Liderul PSD Maramureş propune UNPR candidaturi comune pentru alegerile locale din 2016

Liderul PSD Maramureş propune UNPR candidaturi comune pentru alegerile locale din 2016 (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de PSD Maramureş şi semnat de preşedintele filialei judeţene Gabriel Zetea, în judeţ UNPR este principalul partener al PSD.

”Coaliţia guvernamentală funcţionează, iar UNPR şi ALDE susţin, pe mai departe, Guvernul Victor Ponta care va exista în continuare cel puţin până la finalul anului 2016. În ceea ce priveşte relaţia cu UNPR, eu sunt convins că lucrurile vor merge înainte, pentru că progresiştii au fost, întotdeauna, parteneri loiali şi serioşi. În judeţul Maramureş, personal, consider UNPR ca principalul partener al PSD şi am făcut o propunere concretă reprezentanţilor acestora ca, în decurs de maximum o lună, să semnăm un protocol pentru candidaturi comune la alegerile locale din 2016, în întreg judeţul. Îmi doresc să fim primul judeţ din ţară care demonstrează că relaţia dintre PSD şi UNPR e una bazată pe încredere şi că împreună putem să fim mult mai puternici”, a spus Zetea.

El a subliniat că atât timp cât măsurile luate de Guvernul Victor Ponta sunt în folosul cetăţenilor şi înspre bunul mers al României, ”niciun partid politic nu poate dori o schimbare de direcţie”.

”Consider că aceste rezultate vor fi apreciate sau nu de români la momentul alegerilor locale din 2016 şi, în special, la alegerile parlamentare de la finalul anului viitor”, a menţionat liderul PSD Maramureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici