Mazăre: "Tătuca" Băsescu nu va desemna premier dintr-o coaliţie PSD-PNL

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, duminică seara, că "tătuca" (Traian Băsescu, n.r.) nu va desemna premier din coaliţia PSD-PNL, iar alternativa dată de coaliţia PDL-PSD nu ar face decât să-i dea şefului statului toate "armele" pe mână.

22 afișări
Imaginea articolului Mazăre: "Tătuca" Băsescu nu va desemna premier dintr-o coaliţie PSD-PNL

Mazăre: "Tătuca" Băsescu nu va desemna premier dintr-o coaliţie PSD-PNL (Imagine: Mediafax Foto)

"Rămân ferm pe poziţia exprimată anterior: nu este bine să-i dăm toate armele preşedintelui Băsescu şi peste un an să fie un singur om care să deţină toate pârghiile puterii în România", a precizat Mazăre.

El a arătat că există trei variante asupra cărora se va vota luni în cadrul CExN: coaliţie PSD-PNL, cu suspiciunea că Traian Băsecu nu va nominaliza un premier din cadrul acesteia; coaliţie PSD-PNL în opoziţie, cu suspiciunea că PNL ar "trăda" şi ar "fugi" către zona puterii ; PDL-PSD la guvernare, cu temerea că şeful statului va avea pe mână toate "armele".

"Variantele sunt cu PNL încercând să formăm Guvernul, dar ştim bine că tătuca nu va nominaliza pe cineva din această coaliţie. Ca atare rămâne varianta cu PNL în opoziţie dacă nu trădează PNL după aia, după ce pică premierul - că e foarte probabil, v-am zis că nu sunt hotărâţi deloc, ba chiar sunt aproape convins că la a doua votare ar fugi, ar pleca. Sau cu PDL la guvernare", a arătat Mazăre.

Citeşte şi:

Dragnea: Ori facem opoziţie, ori ne predăm PDL şi lui Traian Băsescu

Conducerea PSD se întâlneşte cu liderii din teritoriu

Tăriceanu: Este posibilă compatibilizarea programelor PSD şi PNL

Boc: Fiecare dintre noi vrea să coaguleze guvernul în jurul său

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici