Mircea Geoană şi-a depus candidatura pentru Senat

Social-democraţii doljeni şi-au depus, marţi, la Biroul Electoral Judeţean Dolj, listele cu cei 15 candidaţi pentru alegerile parlamentare, printre aceştia numărându-se liderul PSD, Mircea Geoană, medicul Irinel Popescu, patru deputaţi, un senator şi un fost ministru.

14 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoană şi-a depus candidatura pentru Senat

Mircea Geoană şi-a depus candidatura pentru Senat (Imagine: Mediafax Foto)

Delegaţia PSD Dolj, formată din toţi cei 15 candidaţi pentru Parlament, a ajuns marţi, în jurul orei 11.00, la sediul Prefecturii Dolj, unde funcţionează Biroul Electoral Judeţean (BEJ). Cei 15 candidaţi s-au reunit în biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, unde au discutat timp de mai multe minute, după care au coborât la BEJ Dolj pentru a-şi depune candidaturile.

Primii care au coborât au fost liderul PSD, Mircea Geoană, şi preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa.

Înainte de a-şi depune candidaturile Mircea Geoană a întrebat dacă s-a răzgândit cineva şi, în amuzamentul tuturor, a primit un răspuns negativ. Înainte de a părăsi BEJ, Mircea Geoană a mai întrebat o dată dacă este nevoie pentru o reverificare a listei de candidaturi.

Delegaţia PSD a părăsit sediul Prefecturii Dolj după aproximativ 20 de minute, alegând să meargă pe jos până la sediul PSD Dolj, aflat la aproximativ 300 de metri distanţă.

Preşedintele PSD Mircea Geoană va candida în Colegiul 5 Senat, Dăbuleni-Segarcea, iar deputatul Lia Olguţa Vasilescu în Colegiul 3 Senat Cetate-Filiaşi.

În celelalte trei colegii pentru Senat din judeţul Dolj au fost nominalizaţi:

Antoaneta Dobrescu (Colegiul 1 Craiova);

Florea Crânguşi (Colegiul 4 Calafat-Băileşti);

medicul Irinel Popescu (PC) de la Clinica de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic Fundeni (Colegiul 2 Craiova).

În colegiile uninominale pentru Camera Deputaţilor s-au înscris:

deputatul Valeriu Zgonea;

deputatul Claudiu Manda;

deputatul Ion Călin;

Sorin Iordache;

Gheorghe Nedelescu;

Virgil Popescu;

Florentin Gust;

Petre Trăistaru;

Lili Schutz;

Petre Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici