Nicolicea cere PDL s-o revoce pe Anastase de la conducerea Camerei

Deputatul PSD Eugen Nicolicea le-a recomandat, miercuri, în plen, deputaţilor PDL, să solicite revocarea din funcţie a preşedintei Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, pentru că încalcă Regulamentul acestui for şi conduce "defectuos" lucrările.

72 afișări
Imaginea articolului Nicolicea cere PDL s-o revoce pe Anastase de la conducerea Camerei

Deputatul PSD Eugen Nicolicea

"Aţi pus o persoană la conducerea Camerei Deputaţilor, care nu numai că nu cunoaşte Regulamentul, dar şi atunci când îl înţelege, îl încalcă", le-a spus Nicolicea democrat-liberalilor.

Deputatul PSD a criticat-o pe Anastase pentru felul în care conduce şedinţele Camerei şi pentru faptul că sistemul de vot electronic se defectează când aceasta prezidează lucrările Camerei în care se dau voturile finale la legi importante.

"Nu se mai poate da vot la legile importante, decât dacă se strică aparatura electronică", a spus Nicolicea, sugerând ca, "în momentele dificile", şedinţele Camerei să fie conduse de vicepreşedintele Camerei Ioan Oltean (PDL).

Nicolicea spus că grupul PDL ar trebui să solicite revocarea din funcţie a Robertei Anastase, deputaţii democrat-liberali fiind singurii care pot cere această schimbare.

Nicolicea a făcut aceste precizări în timp ce deputaţii PDL, pe de o parte şi cei ai PSD şi ai PNL şi ai UDMR pe de altă parte, aveau puncte de vedere diferite în ceea ce priveşte discutarea şi adoptarea unei ordonanţe privind transferul unui teren pentru realizarea unui aeroport la Braşov. Reprezentanţi ai PSD şi ai PNL au criticat-o pe Anastase pentru modul în care aceasta a condus, marţi, şedinţa în care s-a discutat prima oară în plen această ordonanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici