Pandele vrea să injecteze în PSD anticorpi împotriva lui Vanghelie

Primarul oraşului Florentin Pandele a sosit, sâmbătă, la Romexpo, fiind ovaţionat de reprezentanţii PSD Ilfov, şi a declarat că a venit cu o seringă pentru a injecta PSD cu anticorpi împotriva lui Marian Vanghelie.

15 afișări
Imaginea articolului Pandele vrea să injecteze în PSD anticorpi împotriva lui Vanghelie

Pandele a venit la congres cu o seringă pentru a injecta PSD anticorpi împotriva lui Vanghelie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Pandele a spus că a venit să candideze la Congres pentru aceeaşi funcţie pentru care candidează şi liderul PSD Marian Vanghelie.

Florentin Pandele a susţinut că nu i se poate refuza candidatura pentru că ar fi astfel transformat în martir. Pandele a fost suspendat din PSD de către filiala Ilfov.

Înaintea începerii Congresului, un grup de 2-300 de membri PSD Ilfov s-au adunat în faţa pavilionului central al Romexpo, unii dintre ei împărţind delegaţilor foi volante portocalii, cu marginile mov, cu caricaturi reprezentându-i pe Marian Vanghelie, Mircea Geoană şi Florentin Pandele. Pe Mircea Goană este aplicată o parafă cu mesajul "Garantat Vanghelie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici