PSD anunţă furt de proporţii la locale: Avem un dosar întreg cu dovezi DOCUMENT

  • PSD cere renumărarea voturilor la alegerile locale
  • Sorin Grindeanu: Numărul de voturi înregistrate la secţii diferă de cele de la AEP
  • Grideanu spune că social-democraţii au un dosar întreg cu dovezi de fraudă
712 afișări
Imaginea articolului PSD anunţă furt de proporţii la locale: Avem un dosar întreg cu dovezi DOCUMENT

PSD anunţă furt de proporţii la locale: Avem un dosar întreg cu dovezi

Fraudă. Acesta e cuvântul pe care-l auzi de duminică seara, când urnele s-au închis. După scandalul de la Sector 1, care încă nu s-a încheiat, PSD vine cu altă plângere.

Acuză furt de proporţii. Sorin Grindeanu a prezentat documente care demonstrează fraudarea. Hoţii strigă hoţii, a spus Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD. El a venit cu trei exemple: numărul de voturi înregistrate de membrii din secţia de votare diferă de cele date de Autoritatea Electorale Permanentă.

„Există o diferenţă între numărul persoanelor care au votat şi cele identificate cu semnătura şi buletinul pe liste”, a spus prim-vicepreşedintele PSD. Grindeanu a arătat şi procese verbale, despre care spune că nu arată în regulă.

Grindeanu a spus că sunt doar câteva exemple, dar social-democraţii au un dosar întreg pe care vor să îl dezvăluie. Ei vor renumărarea voturilor, pentru a înlătura suspiciunile.

Îţi readuc aminte că PSD a cerut renumărarea şi la Sectorul 1, dar USR-PLUS spune că nu există bază legală pentru acest lucru.

 

1.pdf by Mediafax.ro

 

2.pdf by Mediafax.ro

3.pdf by Mediafax.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici