Senatorul PSD Mihai Fifor, ales preşedinte al Comisiei Călăraşi, în locul lui Nicolicea

Membrii Comisiei de anchetă privind terenurile din Călăraşi l-au ales, luni, cu unanimitate de voturi, pe senatorul PSD Mihai Fifor în calitatea de preşedinte al acestei comisii, în locul lui Eugen Nicolicea, devenit ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

213 afișări
Imaginea articolului Senatorul PSD Mihai Fifor, ales preşedinte al Comisiei Călăraşi, în locul lui Nicolicea

Senatorul PSD Mihai Fifor (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Comisia s-a reunit, luni, la Senat, membrii acestei structuri luând act de faptul că Eugen Nicolicea, care a deţinut funcţia de preşedinte, a fost numit ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

În consecinţă, senatorul PSD Gabriela Firea a propus ca funcţia să fie ocupată de social-democratul Mihai Fifor, aceasta fiind singura propunere avansată.

Supusă la vot, propunerea ca Fifor să ocupe funcţia de preşedinte al Comisiei Nana a fost validată de toţi cei nouă parlamentari prezenţi.

Fifor a precizat că va solicita Biroului Permanent aprobarea prelungirii cu o lună a activităţii Comisiei, precum şi acordarea unei săli şi a unei echipe care să asigure continuarea funcţionării acestei structuri.

Comisia îşi va relua activitatea marţi la ora 15.00, pentru a discuta despre calendarul de lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici