Simion: Scopul era compromiterea mea. Ce s-a întâmplat e o operaţiune de poliţie politică

Liderul AUR George Simion declară că procurorii au clasat dosarul în care era acuzat de poliţişti că a condus cu permisul suspendat: „Scopul era compromiterea mea politică şi a protestului. Este evident că ce s-a întâmplat e o operaţiune de poliţie politică”.

856 afișări
Imaginea articolului Simion: Scopul era compromiterea mea. Ce s-a întâmplat e o operaţiune de poliţie politică

George Simion, Facebook

„Am primit înştiinţarea oficială, comunicarea din partea Parchetului de pe lângă ÎCCJ, care a clasat dosarul în care eram acuzat pe nedrept că aş fi condus fără permis. În cadrul hârtiilor care ne-au parvenit spune clar că la data de 30 septembrie nu aveam carnetul suspendat. Pe scurt, eu am fost la 3 noaptea dus cu forţa la Poliţia Rutieră, am fost reţinut o oră şi jumătate, am fost percheziţionat de trei ori, deşi nu comisesem nicio infracţiune, nicio ilegalitate. (...) Scopul era compromiterea mea politică şi a protestului”, spune George Simion.
 
El afirmă că este a doua oară în ultimii doi ani când i se „fabrică” dosar de Poliţia Rutieră. 
 
„Scopul nu e de a primi o condamnare, pentru că evident nu există temeiul legal pentru care să fiu condamnat, ci este ca imaginea mea publică să fie afectată, să fie terfelită. Este evident că ce s-a întâmplat e o operaţiune de poliţie politică. Constat cu bucurie că magistratura nu a intrat în acest joc murdar”, adaugă liderul AUR.
 
George Simion a fost dus pe 30 septembrie la secţia de Poliţie după ce poliţişti Brigăzii Rutiere din Bucureşti l-au oprit şi au constat că acesta apărea în baza lor de date cu permisul suspendat. Liderul AUR a precizat că nu i s-a adus vreodată la cunoştiinţă faptul că ar avea permisul suspendat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici