Simirad nu a ajuns la lansarea candidaţilor UNPR de la Bucureşti întrucât nu s-a trezit la timp

Vicepreşedintele UNPR Constantin Simirad, şeful CJ Iaşi, a declarat că nu a mai ajuns sâmbătă la Bucureşti, la lansarea candidaţilor UNPR, întrucât nu s-a putut trezi la timp, adăugând că e mai bine că nu a mers, pentru că oricum ar fi avut un dicurs critic la adresa liderilor formaţiunii.

298 afișări
Imaginea articolului Simirad nu a ajuns la lansarea candidaţilor UNPR de la Bucureşti întrucât nu s-a trezit la timp

Simirad nu a ajuns la lansarea candidaţilor UNPR de la Bucureşti întrucât nu s-a trezit la timp (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Constantin Simirad, candidat la şefia Consiliului Judeţean Iaşi din partea UNPR, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că nu a mai ajuns sâmbătă în Capitală, la acţiunea de lansare a candidaţilor UNPR, întrucât nu s-a putut trezi la timp ca să mai ajungă la aeroport.

"Am avut o noapte între somn şi vis. Am adormit târziu şi m-am trezit târziu. M-am trezit la ora şase fără zece, iar avionul de Bucureşti era la şase. Nu m-am putut duce, nu că nu aş fi vrut. Fac şi eu ca liberalul Crin Antonescu, numai că el nu se poate trezi nici la ora 12.00, nu la 6.00", a spus Simirad.

El a adăugat că probabil "l-a adormit Scaraoschi", pentru a nu ajunge la acţiunea UNPR, la care intenţiona să aibă un discurs critic.

"Mai bine că nu am ajuns. M-a adormit Scaraoschi. Dacă ajungeam în Capitală, aş fi avut un discurs critic, pentru că eu nu sunt de acord ca parlamentarii UNPR să voteze guvernul USL", a afirmat Constantin Simirad.

El a precizat că l-a supărat intervenţia primarului sectorului 2, Neculai Onţanu, membru UNPR, care a spus că se leapădă de Satana, la scurt timp după ruperea protocolului cu PDL în Bucureşti.

"M-a supărat afirmaţia lui Onţanu. Cum să spui aşa ceva, când tu ai fost la guvernare cu PDL?", a mai spus vicepreşedintele UNPR.

Uniunea Naţională pentru Progresul României şi-a lansat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, candidaţii la alegerile locale din 10 iunie.

La eveniment au participat preşedinţii Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, secretarul general Neculai Onţanu, membri ai conducerii partidului, parlamentari ai partidului, candidaţi din întreaga ţară şi aproximativ o mie de membri şi susţinători ai UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici