A început Jurnaliada

Primul volum al romanului "Cel mai iubit dintre pământeni", de Marin Preda, s-a bucurat de un succes fulminant în rândul cititorilor Jurnalului Naţional. În ciuda vremii morocănoase, oamenii s-au strâns în jurul chioşcurilor şi tonetelor de ziare încă de la primele ore ale dimineţii nerăbdători să intre în posesia romanului mult dorit.

1 afișare

La majoritatea chioşcurilor de ziare din Capitală a fost mare nebunie miercuri. "Cel mai iubit dintre pământeni", primul volum al romanului lui Marin Preda, şi-a făcut apariţia pe piaţă, iar bucureştenii s-au trezit dis-de-dimineaţă pentru a fi siguri că vor intra în posesia cărţii. "Am avut 200 de exemplare pe care le-am dat în mai puţin de o oră. Mai am câteva oprite pentru clienţii fideli, însă am mai avut cel puţin o sută de cereri", a declarat o vânzătoare din Prelungirea Ghencea.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici