Asasin al Triadei chineze, liber cu voie de la judecătoare

O decizie incredibilă a Tribunalului Bucureşti provoacă revoltă chiar şi în rândul magistraţilor. Un membru al mafiei chineze a fost achitat, după ce şi-a ucis şi tranşat doi conaţionali.

3 afișări
Imaginea articolului Asasin al Triadei chineze, liber cu voie de la judecătoare

Asasin al Triadei chineze, liber cu voie de la judecătoare

Unul dintre cei mai sângeroşi asasini ai Triadei (mafia chineză), ale cărui crime au oripilat opinia publică la jumătatea anilor '90, este liber pe străzile Capitalei, începând de marţi. Asta, deşi anchetatorii au stabilit, cu probe confirmate şi susţinute nu doar de experţi criminalişti şi de legişti, ci şi de 24 de martori, că şi-a ucis cu sânge rece doi conaţionali, pe care apoi i-a tranşat, le-a fiert carnea şi a aruncat-o în WC-ul unui imobil situat pe bd. Dimitrie Cantemir, din Capitală.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici