Bazac preia agenda Guvernului Privat. Atentie la executie!

Introducerea asigurarilor private de sanatate, definirea pachetului minim de servicii medicale decontate de stat si finantarea cu bani privati a unor segmente din sectorul public de sanatate au fost propunerile liderilor mediului de afaceri pe care ministrul Sanatatii, Ion Bazac, a asigurat ca le-a preluat deja pe agenda sa de lucru.

1 afișare
Imaginea articolului Bazac preia agenda Guvernului Privat. Atentie la executie!

Bazac preia agenda Guvernului Privat. Atentie la executie!

Acesta a prezentat termenele pe care si le asuma pentru reformarea sistemului de sanatate. De la 1 iulie, va fi introdus sistemul de coplata pentru serviciile medicale de stat, prin care o parte din fondurile suplimentare atrase va merge la furnizorii de servicii medicale, iar o alta va reprezenta o resursa de investitii pentru spitale. “Ce lipseste sistemului de sanatate romanesc este competitia. E singurul sistem in care nu exista concurenta, probabil e ultimul sistem inchistat si cu totul neconcurential. Prin coplata, spitalele vor ajunge sa se lupte pentru finantare”, a punctat Bazac.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici