Ceauşescu a ieşit din mormânt

După mai bine de 20 de ani de la executare, rămăşiţele pământeşti ale cuplului Ceauşescu au fost deshumate ieri în Cimitirul Ghencea, pentru recoltarea de probe ADN.

11 afișări
Imaginea articolului Ceauşescu a ieşit din mormânt

Ceauşescu a ieşit din mormânt

Deshumarea a fost făcută la cererea familiei, pentru a se stabili dacă rămăşiţele îngropate acolo aparţin soţilor Ceauşescu. Soţul lui Zoe Ceauşescu, Mircea Oprean, înclină să creadă că în acele sicrie erau socrii săi, el precizând că a văzut paltonul şi pantalonii lui Nicolae Ceauşescu găurite de gloanţe.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici