Consens politic în apărarea lui Butoane

Crima de la Giurgiu - uciderea unui baschetbalist american într-un club din cauza unei fete - scoate la lumină legăturile interlopilor din oraş cu lumea politică. Clanul Butoane, cea mai de temut grupare ţigănească din zonă, din care face parte şi cel care l-a omorât pe Chauncey Hardy (23 de ani), Ionuţ Tănăsoaia, zis Gypsy, are conexiuni la toţi factorii de decizie din localitate.

10 afișări
Imaginea articolului Consens politic în apărarea lui Butoane

Consens politic în apărarea lui Butoane

La o zi după moartea baschetbalistului, au apărut în presă mai multe imagini care îl prezintă pe senatorul UNPR Cezar Măgureanu în timp ce este întâmpinat în 2009, la o petrecere cu manelişti, de către şeful clanului din Giurgiu. Măgureanu era atunci senator PDL. Una dintre melodii i-a fost dedicată personal parlamentarului, iar Butoane l-a strâns în braţe şi l-a pupat amical.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici