Cum ne salvăm banii în al doilea val al crizei

Investiţiile în aur şi în acţiunile lichide listate la Bursa de Valori au cele mai mari şanse să crească până la finalul acestui an. Valoarea plasamentelor în bănci va fi erodată de inflaţie şi de taxe. „Adevărul“ vă prezintă evoluţia potenţială a plasamentelor, pe baza prognozelor afişate pe pieţele financiare, în contextul temerilor privind o recidivă a recesiunii.

11 afișări
Imaginea articolului Cum ne salvăm banii în al doilea val al crizei

Cum ne salvăm banii în al doilea val al crizei

Faptul că economia românească prezintă riscul de a reveni pe scădere chiar în acest an, din cauza evoluţiilor nefavorabile înregistrate în Europa, este deja în atenţia tuturor analiştilor.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici