Jaf de criză: Hoţia se ia ca râia

Valul de infracţiuni contra avutului, săvârşite cu violenţă, ce au fost comise "cu mână armată" în ultimul timp în ţara noastră, a creat îngrijorare în rândurile populaţiei, deja marcată puternic de tot ceea ce înseamnă efect al crizei economice globale.

3 afișări
Imaginea articolului Jaf de criză: Hoţia se ia ca râia

Jaf de criză: Hoţia se ia ca râia

Televiziunile au exploatat la demenţă "ştirile", transfor­mându-le în foiletoane parcă special să sperie şi să zăpăcească lumea, dacă nu cumva să dea unora şi idei. Aceste scene din thrillere americane cu gangsteri, filmate în Ardeal şi în Moldova, au oare legătură cu criza economică internă şi internaţio­nală? Dacă aruncăm un ochi şi la vecinii europeni, vedem că în ultimul timp atacurile armate au crescut proporţional cu adâncirea crizei economice. Joi a fost atacată o bancă în incinta Parlamentului European. În Franţa, luna trecută, 33 de ata­curi armate la bănci.În Spania, un antreprenor din industria construcţiilor, aflat în pragul falimentului, a fost arestat când se pregătea să dea a cincea spargere de bancă, tocmai pentru a-şi putea returna creditele bancare. Ce ne aşteaptă aşadar pe noi, românii?


Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici