La Bursă a sunat iar stingerea

Vineri Bursa de Valori Bucureşti a intrat din nou în impas, acţiunile listate fiind oprite de la tranzacţionare pentru o oră în condiţiile în care un val de vânzări agresive a determinat o depreciere accentuată a indicilor, iar multe dintre cotaţii se aflau la limita inferioară de 15% acceptabilă pentru o sesiune.

1 afișare
Imaginea articolului La Bursă a sunat iar stingerea

La Bursă a sunat iar stingerea

Deschiderea a fost negativă, însă scăderile s-au acutizat după ce, în jurul prânzului, declinul pieţelor bursiere din Europa s-a intensificat. Indicii Footsie 100 şi CAC 40 ai Burselor de la Londra şi Paris coborau cu aproximativ opt procente, în timp ce indicele reprezentativ DAX al pieţei de la Frankfurt consemna un recul de aproape 10%. Ştirea privind promulgarea legii majorării salariilor din învăţământ de către preşedintele Traian Băsescu venită la ora 13.00 a fost, de asemenea, recepţionată nefavorabil de către investitori.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici