Statul s-a trezit dator vândut

Foştii proprietari ale căror imobile au fost preluate abuziv de regimul comunist solicită despăgubiri totale de 21 miliarde de euro, conform ultimei estimări realizate de Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprie­tăţilor (ANRP).

5 afișări
Imaginea articolului Statul s-a trezit dator vândut

Statul s-a trezit dator vândut

Statul s-a trezit asaltat de cereri de despăgubire. În 2004 se estima că totalul cererilor care urmează să fie înaintate este de 4 miliarde de euro, iar soluţia găsită a fost înfiinţarea Fondului Proprietatea, care să aibă drept capital această sumă. Acum cererile au ajuns la 21 miliarde de euro.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici