Striptease şi dezmăţ cu poliţişti din Satu Mare

Dezbrăcatul în public este principala activitate a unui comisar de poliţie din Satu Mare. Când nu se dezbracă, comisarul-striper îşi dă întâlniri acasă la interlopi. Să-i audieze. Şi nu ca să-i aresteze. În paralel, colegii săi "mascaţi" au fost condamnaţi penal pentru că şi-au maltratat cu bestia­litate un coleg care a avut curajul să ancheteze şi să dezvăluie tentaculele unei caracatiţe mafiote din judeţ.

37 afișări
Imaginea articolului Striptease şi dezmăţ cu poliţişti din Satu Mare

Striptease şi dezmăţ cu poliţişti din Satu Mare

Comisarul-striper Marius Teofil Gînţă se face că munceşte din greu la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare. Până să ajungă poliţist la nivel de IPJ, Teofil a tras la Poliţia Municipală ca ofiţer judiciarist. De tras, a tras şi cu arma, dar mai mult a tras de partea băieţilor răi. Ştefan Leleti şi Ionel Rostaş sunt interlopii menajaţi de comisarul-striper Teofil. Surse din poliţia sătmăreană au istorisit cum fiul lui Ionel Rostaş a fost acuzat de tâlhărie, însă a fost scăpat printre degete la cererea lui Gînţă.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici