„Zâna” a părăsit spitalul

Miercuri seară în jurul orei 20.30 Andreea Marin-Bănică a părăsit Maternitatea Panait Sârbu împreună cu fetiţa ei Ana Violeta. La cinci zile de la naştere, „Zâna” s-a simţit mai bine şi a hotărât că poate pleca din spital. Soţul Andreei, Ştefan Bănică jr. a făcut tot posibilul pentru a evita presa şi a încercat în zadar să creeze o diversiune.

1 afișare
Imaginea articolului „Zâna” a părăsit spitalul

„Zâna” a părăsit spitalul

În cele din urmă, Andreea a ieşit pe uşa din faţă a spitalului pentru a se feri cât de cât de mulţimea de fotografi care o aşteptau la ieşirea din spate. Cele două s-au urcat val vârtej într-o maşină condusă de unul dintre bodyguarzi, care a demarat în forţă spre casa cuplului din zona Tei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici