- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Consumul de alimente cu zaharuri adăugate poate creşte riscul de pietre la rinichi - studiu
Consumul de alimente cu adaos de zaharuri, cum ar fi băuturile răcoritoare, îngheţata şi prăjiturile, poate creşte riscul de apariţie a pietrelor la rinichi, potrivit oamenilor de ştiinţă.
Consumul de alimente cu zaharuri adăugate poate creşte riscul de pietre la rinichi - studiu
ULTIMELE ȘTIRI
-
Primele probleme la cipul Neuralink: Ce s-a întâmplat în creierul primului om implantat, la doar o lună după ce a primit dispozitivul
-
Rezultatele noului front deschis de Rusia în Ucraina: avans de aproximativ 5 km în teritoriul ucrainean, cucerirea unor aşezări de graniţă
-
MAE: Vor fi 915 secţii de votare în străinătate pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie
-
Aurora boreală, vizibilă în mai multe zone ale României
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
CANCAN.RO
GANDUL.RO
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 10:22
-
astăzi, 09:41