A curs la lapte pe autostradă. O cisternă plină cu 20.000 de litri de lapte s-a răsturnat

Accident pe autostrada A1, în zona Ilia, judeţul Hunedoara, joi dimineaţă. O cisternă încărcată cu 20.000 de litri de lapte s-a răsturnat, iar şoferul a rămas încarcerat.

365 afișări
Imaginea articolului A curs la lapte pe autostradă. O cisternă plină cu 20.000 de litri de lapte s-a răsturnat

A curs la lapte pe autostradă. O cisternă plină cu 20.000 de litri de lapte s-a răsturnat

Pompierii hunedoreni au mers la accident şi l-au găsit pe şofer încarcerat în cabina cisternei răsturnată în afara şoselei.

Şoferul a fost scos în stare conştientă şi cooperantă, fără răni.Bărbatul a fost preluat de echipa de prim-ajutor, care a evaluat starea de sănătate şi a propus transportul la spital. Şoferul a refuzat continuarea investigaţiilor medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Concomitent, pompierii s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu.

Cisterna încărcată cu 20.000 de litri de lapte s-a fisurat, iar lichidul s-a scurs pe sol.

Traficul pe A1 a fost blocat pe o bandă până la finalizarea cercetării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici