ACCIDENTE GRAVE, în Cluj şi Ialomiţa: Patru morţi şi zece răniţi, după ce două maşini au intrat pe contrasens. Unul dintre şoferi ar fi adormit la volan

Patru persoane au murit şi alte zece au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, în două accidente rutiere grave, produse pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa, respectiv pe DN1 (E 60), în judeţul Cluj. Primul accident s-a produs după ce un şofer ucrainean ar fi adormit la volan, în timp ce al doilea a avut loc după ce un autoturism a ajuns pe contrasens.

2250 afișări
Imaginea articolului ACCIDENTE GRAVE, în Cluj şi Ialomiţa: Patru morţi şi zece răniţi, după ce două maşini au intrat pe contrasens. Unul dintre şoferi ar fi adormit la volan

ACCIDENT GRAV, pe DN 2A: Doi oameni au murit şi cinci au fost răniţi, după ce un şofer ar fi adormit la volan

Două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite într-un accident produs, sâmbătă dimineaţă, pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa, primele informaţii arătând că un şofer ucrainean ar fi adormit la volan şi autoutilitara sa a intrat pe contrasens, unde a lovit două autoturisme.

Accidentul s-a produs pe DN 2A, la aproximativ doi kilometri de oraşul Urziceni.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, Andreea Loghin, un şofer ucrainean, în vârstă de 42 de ani, care conducea o autoutilitară dinspre Buzău către Urziceni, cel mai probabil a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, unde maşina pe care o conducea s-a izbit frontal de două autoturisme, unul condus de un şofer în vârstă de 40 de ani din Bucureşti, iar celălalt condus tot de un bucureştean, în vârstă de 41 de ani.

În urma impactului, şoferul de 40 de ani şi o pasageră care se afla în maşina şoferului de 41 de ani au murit pe loc.

De asemenea, alte cinci persoane au fost rănite. Trei dintre răniţi sunt cetăţeni ucraineni, fiind vorba despre şoferul care a provocat accidentul şi despre doi bărbaţi aflaţi în maşina acestuia. Ceilalţi doi răniţi sunt şoferul în vârstă de 41 de ani şi o femeie de 29 de ani, pasageră în unul dintre autoturismele care circulau regulamentar şi cu care s-a ciocnit maşina ucraineanului.

În urma accidentului, traficul pe DN 2A a fost restricţionat, însă la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Doi morţi şi cinci răniţi, într-un accident din Cluj

Un alt accident grav, produs sâmbătă dimineaţă în judeţul Cluj, s-a soldat cu moartea unui bărbat şi a unei femei şi rănirea altor cinci persoane, după ce un autoturism a ajuns pe contrasens şi s-a izbit frontal de o altă maşină, la ora transmiterii acestei ştiri traficul pe DN 1 desfăşurându-se alternativ, pe un fir.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Daniel Graur, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul a avut loc pe DN 1 (E 60), în zona localităţii Bologa.

"Două persoane, un bărbat şi o femeie, au decedat şi cinci au fost rănite, dintre care trei grav, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1 (E 60) în zona localităţii Bologa. Din primele cercetări reiese că un autoturism care venea spre Cluj a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină care circula regulamentar. Răniţii au fost transportaţi la spital. Traficul rutier a fost blocat în zonă, iar acum se circulă pe un singur fir, alternativ", a spus Graur.

Potrivit acestuia, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului, urmând ca traficul să fie reluat la finalizarea acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici