Cât de costă o ţigară fumată în maşina de serviciu. Un gălăţean a păţit-o

Un gălăţean a fost amendat de poliţişti deoarece a fumat în timp ce se afla în maşina de serviciu.

868 afișări
Imaginea articolului Cât de costă o ţigară fumată în maşina de serviciu. Un gălăţean a păţit-o

Cât de costă o ţigară fumată în maşina de serviciu. Un gălăţean a păţit-o

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Galaţi, poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr. 1 l-au sancţionat contravenţional pe bărbatul din Galaţi.

Valoarea amenzii a fost de 500 lei.

Bărbatul a fost depistat în zona unei societăţi comerciale de pe strada Portului, în timp ce fuma în autoturismul de serviciu, încălcând astfel prevederile legale, au precizat poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
maşină,
fumat,
amendă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici