Ce îi stresează pe români în drumul spre serviciu: şoferii periculoşi, căldura şi conversaţiile zgomotoase la mobil

Stilul de condus neadecvat sau periculos al şoferilor reprezintă un factor major de stres pentru românii care se îndreaptă spre serviciu şi le subminează productivitatea şi satisfacţia profesională, potrivit unui sondaj realizat de furnizorul de soluţii pentru spaţii de lucru Regus.

57 afișări
Imaginea articolului Ce îi stresează pe români în drumul spre serviciu: şoferii periculoşi, căldura şi conversaţiile zgomotoase la mobil

Ce îi stresează pe români în drumul spre serviciu: şoferii periculoşi, căldura şi conversaţiile zgomotoase la mobil (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

"Stresul provocat de trafic şi stilul de condus periculos reprezintă probleme reale atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni, de aceea sunt atât de frecvent menţionate", se arată în sondaj.

În România, durata medie a unui drum spre birou, numai dus, este de 28 de minute, însă 20% dintre români trebuie să călătorească peste trei sferturi de oră în fiecare sens.

Un alt factor care diminuează drastic starea de calm şi productivitatea la locul de muncă este lipsa informaţiilor despre întreruperea serviciilor sau despre ambuteiaje.

Poluarea şi căldura excesivă şi conversaţiile zgomotoase la mobil ale celorlalţi navetişti se numără, de asemenea, printre principalii factori de stres.

"Nebunia telefoanelor mobile şi comportamentul nepoliticos se menţin şi ele în top datorită persoanelor în cauză, care nu realizează sau cărora nu le pasă că strică ziua multor oameni, chiar de la începutul ei", se precizează în sondaj.

Compania Regus, cu sediul central la Luxemburg, administrează peste 1.100 de centre de afaceri în 500 de oraşe din 85 de ţări.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici