CFR Călători alocă vagoane suplimentare trenurilor spre mare şi munte. Viteza de circulaţie, redusă cu 20-30 de km din cauza caniculei

CFR Călători alocă vagoane suplimentare, în funcţie de disponibilităţi, trenurilor care circulă spre destinaţiile turistice de pe litoral şi spre zonele montane, la care se înregistrează mari solicitări, potrivit unui comunicat transmis miercuri de transportatorul public feroviar de pasageri.

1022 afișări
Imaginea articolului CFR Călători alocă vagoane suplimentare trenurilor spre mare şi munte. Viteza de circulaţie, redusă cu 20-30 de km din cauza caniculei

CFR Călători alocă vagoane suplimentare trenurilor care se îndreaptă spre mare şi munte. Viteza de circulaţie, redusă cu 20-30 de km din cauza caniculei

„În contextul unui trafic crescut care se anunţă pentru zilele următoare spre destinaţiile turistice de pe litoral şi zonele montane, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant şi va aloca operativ capacităţi suplimentare trenurilor la care se înregistrează cele mai mari solicitări, în funcţie de disponibilităţi”, precizează transportatorul.

În această perioadă, în depouri şi revizii de vagoane se fac verificări suplimentare la instalaţiile de climatizare pentru diminuarea şi evitarea defectărilor de natură tehnică.

Viteza de circulaţie a trenurilor va fi redusă cu 20-30 de km faţă de viteza normală, iar personalul CFR va efectua revizii suplimentare pe reţeaua feroviară în perioada 1-6 august, din cauza temperaturilor ridicate anunţate de Administraţia Naţională de Meteorologie, potrivit unui comunicat transmis de CFR Infrastructură.

Pasagerii care şi-au cumpărat bilete sau abonamente şi nu pot să efectueze călătoria în situaţii de forţă majoră vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici