Circulaţie rutieră îngreunată de zăpadă pe DN 1, DN 1 A şi DN 71, în Prahova

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, vineri, pe trei drumuri naţionale din judeţul Prahova, respectiv pe DN 1 şi DN 1 A, unde ninge şi se circulă în condiţii de iarnă şi pe DN 71, unde un tir s-a răsturnat, tot din cauza zăpezii.

111 afișări
Imaginea articolului Circulaţie rutieră îngreunată de zăpadă pe DN 1, DN 1 A şi DN 71, în Prahova

Circulaţie rutieră îngreunată de zăpadă pe DN 1, DN 1 A şi DN 71, în Prahova (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Radu Dan, circulaţia rutieră pe DN 1, pe Valea Prahovei, se desfăşoară în condiţii de iarnă, utilajele de deszăpezire intervenind pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

Şi pe DN 1 A, care face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele, drum destinat în cursul săptămânii pe timp de zi autovehiculelor de mare tonaj, se circulă în condiţii de iarnă, pe acest tronson intervenindu-se, de asemenea, cu utilaje de deszăpezire.

Pe drumul naţional 71, care face legătura între Sinaia şi judeţul Dâmboviţa, traficul rutier este restricţionat, vineri după amiază, din cauză că un tir fără încărcătură s-a răsturnat, blocând parţial carosabilul.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care urcă spre munte să nu plece cu maşinile neechipate pentru iarnă, să nu intre în depăşiri riscante şi să respecte semnalizarea existentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici