Copii internaţi în comă alcoolică, după ce au mâncat vişine din alcool

Trei copii, doi în vârstă de opt ani, iar un al treilea de cinci ani, din localitatea Verguleasa, judeţul Olt, au ajuns, joi seară, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce au mâncat vişinele puse în alcool de bunica lor.

110 afișări
Imaginea articolului Copii internaţi în comă alcoolică, după ce au mâncat vişine din alcool

Copii internaţi în comă alcoolică, după ce au mâncat vişine din alcool (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Cei trei minori, L.P. (opt ani), C.L. (cinci ani) şi C.S. (opt ani), veri, au fost aduşi, joi seară, în jurul orei 22.45, cu ambulanţa din localitatea Verguleasa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică şi stare comatoasă gravă.

"Starea celor trei minori este acum stabilă, aceştia fiind internaţi la Secţia de Pediatrie şi ţinuţi sub observaţia medicilor pediatri”, a declarat consilierul juridic Mariana Moisuc, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Potrivit sursei citate, copiii vor mai rămâne internaţi la spital câteva zile pentru îngrijiri medicale.

Cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţă Slatina au informat că micuţii au fost preluaţi de medicii de la Salvare de la bunicii lor, părinţii acestora fiind plecaţi la muncă în străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici