De ce patronii nu vor să angajeze bugetari

Puţinii oameni de afaceri care ar fi dispuşi să ofere un loc de muncă bugetarilor daţi afară spun că oferta lor este, în general, muncă de necalificat. Mulţi dintre ei însă susţin că nici nu vor să audă de bugetari, potrivit "Gândul".

29 afișări
Imaginea articolului De ce patronii nu vor să angajeze bugetari

De ce patronii nu vor să angajeze bugetari (Imagine: Mediafax Foto)

Perspectivele bugetarilor la ora actuală, când vine vorba despre găsirea unui alt loc de muncă, sunt destul de sumbre. Majoritatea patronilor intervievaţi de Gândul susţin că nu au nevoie de "birocraţi".

Citeşte mai multe despre preferinţele patronilor la angajări pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici