Două cadavre împachetate, găsite într-o casă din Bacău (VIDEO)

Două cadavre împachetate au fost găsite, marţi după-amiază, într-o magazie din curtea unei locuinţe din centrul Bacăului, acestea fiind într-o stare avansată de putrefacţie.

427 afișări
Imaginea articolului Două cadavre împachetate, găsite într-o casă din Bacău (VIDEO)

Două cadavre împachetate, găsite într-o casă din Bacău

Cadavrele, care erau împachetate, unul într-un covor, iar altul într-o prelată, au fost găsite de către locatarii casei respective, care au anunţat imediat Poliţia din Bacău.

Cele două femei au fost ucise cu lovituri de cuţit şi satâr în cap şi torace, relevă rezultatele necropsiei efectate de către medicii legişti.

Medicul legist Nicolae Cristea a declarat, marţi seară, că cele două femei erau tinere, una având în jur de 18 ani, iar cealaltă în jur de 22 de ani. Potrivit sursei citate, în urma necropsiei, s-a stabilit că cele două fete au fost omorâte în aceeaşi perioadă şi în acelaşi mod, iar gradele diferite de putrefacţie se datorează modului relativ diferit în care au fost ambalate cadavrele.

Cristea a precizat că cele două fete au murit după ce au fost lovite în cap şi torace cu obiecte de tip cuţit şi satâr.

Subinspectorul Narcisa Butnaru a declarat că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care au fost ucise cele două tinere, unde şi de către cine.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, există deja un suspect, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Bucureşti, cu care fata de 18 ani, din Braşov, care a fost identificată, dar al cărei nume nu a fost dat publicităţii, ar fi fugit de acasă în urmă cu aproximativ un an, când ar fi fost dată dispărută.

Suspectul este audiat la Parchetul Tribunalului Bacău.

Cele două cadavre împachetate, care au fost găsite, marţi după-amiază, într-o magazie din curtea unei locuinţe din centrul Bacăului, erau într-o stare avansată de putrefacţie, au relevat primele date ale necropsiei efectuate de legişti la morga din municipiu. Cadavrele, care erau împachetate, unul într-un covor, iar altul într-o prelată, au fost găsite de către locatarii casei respective, care au anunţat imediat Poliţia din Bacău.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în primul pachet desfăcut de către legişti a fost găsit cadavrul unei femei, aflat în stare avansată de putrefacţie, împachetat în mai multe pungi şi saci de rafie, legat cu bandă adezivă, astfel încât să nu se simtă mirosul urât, iar apoi cadavrul respectiv era înfăşurat într-o prelată.

"Cadavrul era împachetat într-un mod profesionist, iar operaţiunea nu putea fi făcută de o singură persoană. Femeia avea la mâna dreaptă o verighetă şi din primele cercetări legiştii au constatat că aceasta avea mai multe urme de fracturi la degete, însă trupul femeii era întreg", au precizat sursele citate.

Cadavrul celei de-a doua femei era împachetat într-o mochetă, fiind înfăşurat, ca şi primul, în mai multe pungi şi legat cu bandă adezivă.

Potrivit unor surse din Poliţie, poliţiştii au găsit, în casa respectivă, paşaportul unei femei din Braşov, dată dispărută cu mai mult timp în urmă. Conform surselor citate, cadavrele respective au fost găsite pe nişte scânduri, într-o magazie din curtea unei case din centrul municipiului Bacău şi erau aşezate unul în prelungirea celuilalt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici