Firea şi-a atras o adversară redutabilă în PSD: Unii au ajuns prea repede în funcţii importante

Ecaterina Andronescu a declarat, legat de acuzaţiile Gabrielei Firea potrivit cărora Codrin Ştefănescu încearcă sabotarea sa la Primăria Capitalei, că poate unii ai intrat prea repede în partid şi au ajuns prea rapid în funcţii importante, "fără să înţeleagă ce înseamnă să îţi asumi aceste valori".

14007 afișări
Imaginea articolului Firea şi-a atras o adversară redutabilă în PSD: Unii au ajuns prea repede în funcţii importante

Firea şi-a atras o adversară redutabilă în PSD: Unii au ajuns prea repede în funcţii importante

"Ceea ce se întâmplă acum nu este de aplaudat şi vă spun sincer că aceste lucruri pe mine mă îngrijorează. Încerc să îmi răspund la întrebarea «de ce am ajuns aici?». Dacă găsim răspunsul la această întrebare poate reuşim să şi îndreptăm lucrurile care nu merg bine. Mă gândesc şi la faptul că poate unii au intrat prea repede în partid şi prea repede au ajuns pe funcţii foarte importante, fără să înţeleagă ce înseamnă să îţi asumi aceste valori. Nu vreau să înţelegeţi că fac referire la discuţia de astăzi. În niciun caz", a afirmat senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, vineri la România Tv.

Aceasta a adăugat că în perioada în care a fost lider al PSD Bucureşti discuta, înaintea fiecărei şedinţe CGMB, cu consilierii generali pentru a stabili cum votează proiectele în Consiliul General.

"Într-adevăr, cât am fost preşedinte la PSD Bucureşti, înainte de fiecare şedinţă a Consiliului General aveam o întâlnire cu consilierii ca să ne aşezăm atitudinea şi cum votăm la Consiliul General respectiv, pentru că de multe ori aveam o majoritate fragilă, nu aveam un primar decât la Sectorul 3. Şi atunci sigur că încercam să ne opunem proiectelor care nu aveau nicio legătură cu Bucureştiul şi să încercăm să le susţinem pe cele care produceau efecte favorabile bucureştenilor", a completat Andronescu.

Senatorul social-democrat a mai spus că sunt destule probleme care trebuie rezolvate în Bucureşti şi a dat exemplul Centurei Capitalei.

"Sunt câteva probleme care trebuie rezolvate, de exemplu Centura Capitalei. Nu înţeleg de ce nu se aşează la dialog primarul general cu premierul cu ministrul Transporturilor ca să găsească o soluţie pentru Centura Bucureştiului, pentru că este, fără îndoială, un proiect care trebuie rezolvat. Este imposibilă problema traficului. Avem la Politehnică o Facultate de Transporturi şi am încercat să punem la dispoziţie priceperea pe care o au cu Primăria", a conchis Andronescu.

Declaraţiile Ecaterinei Andronescu vin în contextul în care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, vineri, că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, pune la cale, în sediul central al partidului din Kiseleff, sabotarea sa ca edil prin întoarcerea împotriva ei a consilierilor generali social-democraţi.

De cealaltă parte, Codrin Ştefănescu a a declarat, vineri la România Tv, până la momentul acestor acuzaţii împotriva sa, nu avea un conflict cu primarul general al Capitalei. În opinia sa, este o greşeală faptul că Gabriela Firea încearcă "să îmi pună pumnul în gură" deoarece sunt social-democraţi care vin la sediul PSD. Acesta a mai povestit Acesta a vorbit şi despre discuţiile pe care le-a avut cu consilierii generali care i-au transmis că nu mai sunt dispuşi să voteze tot ce "vine în plic de la doamna primar general".

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a mai anunţat că, la alegerile pentru şefia organizaţiei social-democrate din Bucureşti, o va propune şi susţine pe Ecaterina Andronescu. În prezent, filiala PSD Bucureşti e condusă interimar de Gabriela Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici