Gabriela Firea prezintă noile reguli de călătorie din primul autobuz hibrid Mercedes–Benz Citaro: Intrarea se face pe uşa din faţă

  • Gabriela Firea a prezentat noile reguli din mijloacele de transport în comun
  • Ea a făcut demonstraţia din a prezentat din primul autobuz hibrid Mercedes – Benz Citaro
  • Primarul general a anunţat că vor veni în parcul STB câte 20 de autobuze hibrid în fiecare lună
1276 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea prezintă noile reguli de călătorie din primul autobuz hibrid Mercedes–Benz Citaro: Intrarea se face pe uşa din faţă

Gabriela Firea prezintă noile reguli de călătorie din primul autobuz hibryd Mercedes–Benz Citaro/ FOTO: Facebook

Am ajuns în stare de alertă şi nu mai ştim care sunt regulile în mijloacele de transport în comun? Ne arată primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

„Intrarea în autobuze se va face doar pe uşa din faţă, aşa cum am procedat şi eu. Uşile din mijloc şi din spate vor fi folosite pentru coborârea din autobuz. La momentul intrării în mijlocul de transport în comun purtarea măştii de protecţie este obligatorie. Dacă nu aveţi una cumpărată din farmacie sau de pe siteuri specializate, măcar una confecţionată dintr-un material care să vă acopere suficient de bine atât nasul, cât şi gura”, spune Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Nu ştii care este distanţa socială impusă în autobuze, tramvaie şi troleibuze? Ţi-arată primarul şi viceprimarul.

Gabriela Firea a prezentat noile reguli de calatorie din primul autobuz hibryd Mercedes – Benz Citaro care a ieşit pe traseu pentru probe tehnice. A promis că aceste autobuze se vor înmulţi cu câte 20 pe lună, până la 130, acestea urmând să fie folosite mai multte pe traseele din centrul Bucureştiului, pentru a combate poluarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici