Incident la vot. Secţie de votare deschisă cu întârziere, după ce o ştampilă de control a fost distrusă

O secţie de votare din Sălaj s-a deschis cu o întârziere de o oră şi jumătate, după ce o ştampilă de control a fost distrusă.

549 afișări
Imaginea articolului Incident la vot. Secţie de votare deschisă cu întârziere, după ce o ştampilă de control a fost distrusă

Incident la vot. Secţie de votare deschisă cu întârziere, după ce o ştampilă de control a fost distrusă

Potrivit Prefecturii Sălaj, Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Sălaj a fost informat, la ora 6.30, de către preşedintele secţiei de votare 263 din Noţig, că ştampila de control a secţiei a fost distrusă din greşeală.

În aceste condiţii, în secţia 263 - Noţig procesul electoral a începutul la ora 8.25, după ce s-a făcut o nouă ştampilă, care a fost transmisă în secţia respectivă şi predată pe bază de proces verbal.

Reprezentnaţii Prefecturii Sălaj au subliniat că în toate celelalte 311 secţii de votare din judeţ procesul electoral a început la ora 7.00 şi nu au fost semnalate alte incidente.

La nivelul judeţului Sălaj au fost deschise, duminică, 312 secţii de votare, fiind aşteptaţi la urne 196.392 de cetăţeni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
sălaj,
probleme,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici