Internet wireless în marile parcuri ale Capitalei

Primarul general Sorin Oprescu a anunţat, miercuri, că în câteva din parcurile Capitalei, printre care Carol, Herăstrău, Cişmigiu şi Tineretului, vor fi introduse reţele wireless prin care bucureştenii vor avea acces la internet.

133 afișări
Imaginea articolului Internet wireless în marile parcuri ale Capitalei

Internet wireless în marile parcuri ale Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Edilul şef al Capitalei a arătat că municipalitatea avea în proiect ca, până în 2013, accesul la internet să poată fi făcut şi din parcurile din Capitală, însă a precizat că cetăţenii nu pot aştepta atât de mult.

Astfel, Sorin Oprescu a precizat că, într-o perioadă acceptabilă, vor fi introduse reţele wireless care vor permite accesarea internetului de pe laptop din parcurile Capitalei.

Pentru început, vor fi avute în vedere parcurile Carol, Herăstrău, Cişmigiu şi Tineretului, şi doar în anumite zone, urmând ca pe parcursul derulării proiectului, accesul la internet să poată fi făcut din orice zonă a parcului.

Prevederile privind reţelele wireless din parcuri fac parte din proiectul NetCity, pentru realizarea reţelei metropolitane de fibră optică a Capitalei, potrivit lui Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici