Ministerul de Interne îi mulţumeşte câinelui poliţist care a găsit suspectul în cazul crimelor din Satu Mare. Teba nu este la primul mare succes

Reprezentanţii Ministerului de Interne îi mulţumesc câinelui de urmă Teba, care a identificat în doar patru ore bărbatul suspectat că a omorât două femei în judeţul Satu Mare şi precizează că patrupedul nu este la primul caz reuşit.

2162 afișări
Imaginea articolului Ministerul de Interne îi mulţumeşte câinelui poliţist care a găsit suspectul în cazul crimelor din Satu Mare. Teba nu este la primul mare succes

Ministerul de Interne îi mulţumeşte Tebei, câinele poliţist care a găsit suspectul în cazul crimei din Satu Mare

„Mulţumim, TEBA!❤ Ea este cea care în urmă cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare! Doar 4 ore i-a luat acestui câine poliţist să ajungă la criminal. TEBA nu este la primul caz reuşit. Anul trecut a condus poliţiştii la locuinţa principalului suspect în cazul unui triplu omor!”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

În acelaşi mesaj, este felicitat şi el care a antrenat patrupedul, Zoltan Bandi.

Bărbatul suspectat de omorârea a două femei în Bârsăul de Sus, judeţul Satu Mare, a fost identificat cu ajutorul câinelui de urmă Teba, de la IPJ Maramureş, care i-a dus pe anchetatori la locuinţa acestuia.

Teba, o căţea ciobănesc german, a fost instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliţiei Române.

Două femei, de 53 şi 65 de ani, au fost ucise săptămâna aceasta, într-o casă din Bârsăul de Sus, lovite în cap de mai multe ori. Bărbatul bănuit că le-a omorât pe cele două femei a fost arestat preventiv joi seara de magistraţii Tribunalului Satu Mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câine,
mai,
crimă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici