Moarte suspectă a doi agenţi de pază din Capitală. Aceştia au fost găsiţi morţi în clădirea dezafectată unde lucrau

Doi agenţi de pază din Capitală au fost găsiţi morţi într-o clădire dezafectată unde lucrau, cercetările fiind preluate de Parchetul Judecătoriei Sectorului 5, anunţă Poliţia Capitalei.

3199 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă a doi agenţi de pază din Capitală. Aceştia au fost găsiţi morţi în clădirea dezafectată unde lucrau

Moarte suspectă a doi agenţi de pază din Capitală. Aceştia au fost găsiţi morţi într-o clădire dezafectată unde lucrau

Marţi, în jurul orei 06.00, Poliţia a fost sesizată că doi agenţi de pază au fost găsiţi morţi într-o clădire dezafectată, unde munceau.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, fiind demarate cercetările în vederea stabilirii cauzei şi condiţiilor în care s-a produs decesul. La adresă s-au deplasat şi reprezentanti ai ITM", precizează Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Cadavrele celor doi bărbaţi au fost ridicate şi transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici