Nepoata vicepreşedintelui CJ Vâlcea, reţinută pentru trafic de droguri

Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea Dumitru Perşu a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri, alături de ea fiind cercetaţi în acest caz alţi doi tineri, la locuinţa fetei fiiind găsită cantitatea de 500 de grame de cannabis.

671 afișări
Imaginea articolului Nepoata vicepreşedintelui CJ Vâlcea, reţinută pentru trafic de droguri

Nepoata vicepreşedintelui CJ Vâlcea, reţinută pentru trafic de droguri (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Craiova fac cercetări faţă de Ana Maria Perşu, în vârstă de 26 de ani, Dan Alexandru Perşu, de 25 de ani şi Bogdan Nicolae Mavrea, în vârstă de 23 de ani, pentru trafic de droguri de risc.

Ana Maria şi Dan Alexandru Perşu sunt nepoţii lui Dumitru Perşu, secretar executiv al PSD Vâlcea şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Vineri, 17 februarie 2012, procurorii DIICOT au făcut două percheziţii domiciliare în Craiova şi în localitatea Măldăreşti, din judetul Vâlcea, găsind la locuinţa Anei Maria Şerşu o cantitate de aproximativ 500 de grame de cannabis, drogurile provenind dintr-o cultură ilegală înfiinţată în judeţul Vâlcea.

Drogurile erau destinate comercializării în municipiul Craiova, se mai arată în comunicat.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a Anei Maria Perşu şi măsura obligării de a nu părăsi localitatea faţă de ceilalţi doi învinuiţi, solicitând instanţei arestarea preventivă a tinerei pentru o perioadă de 29 de zile.

Surse judiciare susţin că tânăra ar fi oferit spre vânzare cu 40 de lei gramul de cannabis.

Ana Maria Perşu este consultant la o bancă, ea şi Dan Alexandru Perşu fiind copii doctorului Aurel Perşu de la Spitalul Horezu.

Cercetările în acest caz au fost făcute de DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici