O armă de vânătoare şi două pistoale, recuperate dintr-un lac din Ilfov

Poliţiştii, împreună cu scafandrii de la ISU Bucureşti, au recuperat din Lacul Pantelimon din Ilfov o armă de vânătoare şi două pistoale, fiind aruncate de către doi bărbaţi, suspecţi de furt dintr-o locuinţă din Giurgiu, de unde au luat armele, dar şi bunuri şi bani în valoare de 50.000 de lei.

1336 afișări
Imaginea articolului O armă de vânătoare şi două pistoale, recuperate dintr-un lac din Ilfov

O armă de vânătoare şi două pistoale, recuperate dintr-un lac din Ilfov

Poliţiştii din Giurgiu au identificat doi bărbaţi, în vârstă de 32, respectiv 46 de ani, din judeţul Ilfov, care la finele lunii septembrie 2018 au pătruns prin efracţie, mascaţi, într-un imobil din comuna Colibaşi din judeţul Giurgiu, de unde au furat bani, bijuterii şi o ladă metalică în care se aflau o armă de vânătoare şi două pistoale neletale, prejudiciul fiind de 50.000 de lei.

Mai târziu, în noiembrie 2018, poliţiştii din Giurgiu au efectuat cinci percheziţii în Ilfov, acasă la membrii grupării infracţionale, când au fost identificate bjuterii, ceasuri, o maşină şi haine, care au fost ulterior confiscate.

„Totodată, în luna ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale de la IPJ Giurgiu, împreună cu o echipă de scafandri din cadrul IGSU Bucureşti au efectuat căutări în apa îngheţată a Lacului Pantelimon din judeţul Ilfov, ocazie cu care au fost identfiicate şi ridicate mai multe bunuri provenite din săvârşirea infracţiunii de furt (cartuşe pentru armă de vânătoare, case de bani), iar sâmbătă, 9 februarie, după retragerea gheţii au fost identificate şi sustrase respectiv o armă de vânătoare calibru 12 mm şi două pistoale cu gaz, respectiv bile de cauciuc”, informează IGPR.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 46 de ani a fost arestat preventiv la începutul lunii noiembrie 2018, iar celălalt, în vârstă de 32 de ani, a fugit, însă s-a predat la finalul lunii ianuarie 2019.

Cei doi sunt cercetaţi în stare de arest preventiv pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici