Opt percheziţii la un lanţ alimentar din Braşov, într-un dosar de evaziune fiscală

Zeci de poliţişti şi reprezentanţi ai DSVSA şi ai Protecţiei Consumatorilor fac, vineri, opt percheziţii în municipiul Braşov, la sediul unei firme şi la şapte puncte de lucru ale acesteia, într-un dosar de evaziune fiscală cu produse alimentare, zece persoane urmând a fi audiate.

772 afișări
Imaginea articolului Opt percheziţii la un lanţ alimentar din Braşov, într-un dosar de evaziune fiscală

Opt percheziţii la un lanţ alimentar din Braşov, într-un dosar de evaziune fiscală (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Braşov, zeci de poliţişti, în colaborare cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor, fac opt percheziţii în municipiul Braşov, la sediul şi la şapte puncte de lucru ale unei firme, zece persoane urmând a fi duse la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală cu produse şi preparate din carne, ouă şi produse de panificaţie, instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

La percheziţii participă 45 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Criminalistic, Poliţiei municipiului Braşov şi Poliţiei
municipiului Săcele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, prim-procuror Alina Popescu, deocamdată nu a fost stabilit un prejudiciu în ceea ce priveşte evaziunea fiscală, acesta urmând a fi calculat după verificarea actelor contabile ale societăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici