Persoane suspectate că au luat credite cu acte false, arestate

Şapte din cele nouă persoane care au fost audiate de procurorii DNA Timişoara pentru că ar fi luat credite cu acte false de la BCR, în valoare de 2,6 milioane de euro, au fost arestate preventiv în baza unei decizii luate, vineri seară, de Tribunalul Timiş.

49 afișări
Imaginea articolului Persoane suspectate că au luat credite cu acte false, arestate

Persoane suspectate că au luat credite cu acte false, arestate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Timiş, Mihaela Roibu, a declarat, vineri seară, corespondentului MEDIAFAX că toate persoanele arestate au declarat recurs.

"Judecătorii au emis mandate de arestare preventivă pe 29 de zile pentru şapte din cei nouă inculpaţi pentru care procurorii au solicitat arestarea. Toate aceste persoane au declarat recurs, care va fi judecat la Curtea de Apel Timişoara", a spus Mihaela Roibu.

Potrivit sursei citate, celelalte două persoane vor fi cercetate în stare de libertate.

Inculpaţii care rămân în detenţie vor fi duşi în arestul IPJ Timiş.

Nouă persoane suspectate că au luat credite cu acte false în valoare de 2,6 milioane de euro de la BCR au fost audiate, vineri, de procurorii DNA Timişoara, acestea fiind ridicate în urma unor descinderi care au avut loc în mai multe localităţi din judeţul Arad.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că cele nouă persoane sunt suspectate că au luat credite cu acte false în valoare de 2,6 milioane de euro de la BCR, acestea fiind ridicate de procurorii DNA în urma unor descinderi care au avut loc, vineri dimineaţă, în mai multe localităţi din judeţul Arad.

Potrivit surselor citate, unele dintre aceste persoane au fost angajate ale băncii în trecut, motiv pentru care aveau cunoştinţe despre procedurile interioare ale unităţii bancare de acordare a creditelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici