Ponta pe Facebook: Sunt cu Constantin şi familiile noastre pe litoral. De mâine ne întoarcem la treabă

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, într-o postare pe contul său de Facebook, că, începând de marţi seară, se află pe litoralul românesc împreună cu familia şi copiii săi, alături de preşedintele PC, Daniel Constantin, şi familia acestuia, el precizând şi că de mâine se întorc "la treabă".

20477 afișări
Imaginea articolului Ponta pe Facebook: Sunt cu Constantin şi familiile noastre pe litoral. De mâine ne întoarcem la treabă

Ponta pe Facebook: Sunt cu Constantin şi familiile noastre pe litoral. De mâine ne întoarcem la treabă (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Ponta mai spune că a profitat de "aceste momente puţin mai liniştite" pentru a-şi duce copiii la mare.

"De aseară sunt împreună cu familia şi copiii pe litoralul românesc, împreună cu Daniel Constantin şi familia sa. După o lungă perioadă extrem de agitată, am profitat de aceste momente puţin mai liniştite pentru a-mi duce copiii, Irina şi Andrei, la mare. De mâine ne întoarcem la treabă!", este mesajul postat de Ponta pe contul său de Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici